وی افزود: ایدئولوژی حاکمیت اسلامی که توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی در ایران تجلی یافته بر مبنای روش و سیره حضرت علی (ع) است که به عنوان الگوی رهایی بشر از ظلم و باطل مطرح است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی، با تاکید بر اهمیت نهج البلاغه گفت: ارزش تربیت اسلامی، آثار تربیت معنوی دعا، توجه به تربیت و تعلیم جوانان ونوجوانان، روش های خودسازی ، شیوه های هدایت اخلاقی و تربیت سیاسی و نظامی از فرازهای مورد تاکید در آموزه های نهج البلاغه است.
وی توضیح داد: نخبگان ، فرهیختگان و علما باید فرهنگ سازی اندیشه های علوی را در جامعه سرلوحه کار خود قرار دهند.
*محوریت غدیر، انسان سازی است
استاندار استان مرکزی هم در این مراسم،طی سخنانی با تاکید بر جایگاه مهم غدیر ابراز داشت: غدیر در مکتب مترقی اسلام واقعه ای بزرگ و اثرگذار است که محوریت آن بر تربیت انسان و رسیدن به کمال الهی بر مبنای ایدئولوژی ناب قرار دارد.
شعبانی فرد تصریح کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی با الگوگیری از اسلام ناب، پایه گذار جریان بیداری اسلامی در جهان شده که در مسیر کمال الهی است.
وی گفت: نهج البلاغه امام علی (ع) گنج بزرگ معنوی و تربیتی است که نهادهای تربیتی و آموزشی کشور باید آموزه های آن را به روش ساده و گسترده در جامعه و جهان اسلام اشاعه دهند.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان تربیتی، آموزشی، حوزوی و دانشگاهی در مسیر اشاعه ایدئولوژی ناب اسلامی رسالت سنگینی بر عهده دارند و باید سخنان اهل بیت و بزرگان دین را در اقشار جامعه و لایه های اجتماعی ترویج و نهادینه کنند.
لازم به ذکر است: کنگره یک روزه آموزه های تربیتی در اندیشه امام علی (ع) با حضور اندیشمندان و محققان حوزوی و دانشگاهی در مجتمع آفتاب اراک برگزار شد.